3M MEĐIMURSKOG SDP-a U Glavni odbor SDP-a idu Andreja Marić, Mario Medved i Nikola Makar

Prošle subote, 14. rujna sdpovci su održali svoje unutarstranačke izbore, a osim biraja predsjednika birali su se i članovi za Glavni odbor SDP-a Hrvatske.

U Glavni odbor SDP-a z Međimurja ide troje kandidata, koji će tu dužnost obnašati naredne 4 godine, a oni su Andreja Marić, Mario Medved i Nikola Makar.

– S golemom zahvalnošću onima koji su nam dali povjerenje, ali i s velikim ponosom mogu reći da sam osvojila visokih 87.38% od svih važećih listića, istaknula je doktorica Andreja Marić na svojoj Facebook stranici.

– Ovakav rezultat obvezuje da i dalje radim marljivo, pošteno i s puno žara za naše građane, uz socijaldemokratske vrijednosti u srcu, riječima i djelima. Sigurna sam da će tako raditi i moji izabrani kolege. A naše Međimurje nam je posebno u fokusu. Kao ni do sada, neću ni u GO šutjeti i samo dizati ruku, već itekako braniti ispravne stavove i ideje te predlagati rješenja za nagomilane probleme u stranci i državi. Jer i stanje u našoj stranci itekako ima utjecaj na politiku i cijelo društvo. Iskrene čestitke svima koji su izabrani u tijela SDP-a. Slijedi nam još drugi krug izbora za Predsjednika SDP-a, 21.9.2024. Oni koji su bili kandidati/ kandidatkinje, a nisu izabrani, nisu nikakvi gubitnici, već naši stranački prijatelji i samo zajedničkim radom i uvažavanjem možemo naprijed. Nadam se da će pobjednici na izborima (osobito budući Predsjednik) održati riječ za ono što su obećavali u kampanji. To mi je posebno važno kao članici Foruma žena. Jer naši kolege moraju napokon početi slušati i nas žene. Otvaramo brojne teme, dajemo rješenja i treba nas uvažavati. Slažete li se?, napisala je.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije