OPĆINSKO VIJEĆE

BELICA Parkirna mjesta za osobe s invaliditetom

Već je ranije na to upozoravao, rekao je na nedavnoj sjednici Općinskog vijeća Općine Belica vijećnik Josip Mlinarić (SDP), ali pitat će ponovo, hoće li se označiti pojedina parkirna mjesta oznakama za osobe s poteškoćama u kretanju

– Čovjek nije imao gdje parkirati, a osoba je s invaliditetom. To je svega pet minuta posla, da se stave te oznake na pojedina parkirna mjesta, moglo bi se to napraviti, rekao je Mlinarić. Načelnik Zvonimir Taradi (HNS) odgovorio je da su nedavno na taj način označili parkirno mjesto kod same Općine.

Osvrnuo se na neke navike vozača, primjerice da svi koji dolaze u ambulantu parkiraju na tom, takozvanom donjem parkiralištu koje je bliže ambulanti, iako je svega par metara veliko parkiralište, ono kod doma i zgrade Općine.

– Uvijek ima onih koji o tome ne vode brigu, koji se mogu parkirati tu gore, oni koji nemaju poteškoće pri kretanju pa bi time oslobodili mjesto onima kojima je važno da se što bliže parkiraju, komentirao je načelnik i dodao da će primjedbu svakako uzeti u obzir.

*Preuzeto iz Lista Međimurje br. 3620

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije