OPĆINSKA PRIZNANJA

OPĆINSKO VIJEĆE PRIBISLAVCA Plaketu će dobiti i predsjednica Dina Korent

Marko Možek odbio je primiti plaketu

Općinsko vijeće Pribislavca na jučerašnjoj je sjednici uz ostale donijelo odluku o dobitnicima javnih priznanja Općine za 2024. godinu koja će biti uručena na sutrašnjoj svečanoj sjednici Vijeća povodom Dana općine.

Plaketa Općine bit će dodijeljena Zoranu Juričanu, tvrtki IM-COMP d.o.o., Međimurskoj županiji, Dječjem vrtiću „Žibeki“, Ivani Pokopec i Dini Korent, inače aktualnoj predsjednici Općinskog vijeća. Dobitnici zahvalnica pak su Nada Mihalic, Josip Mihalković, Vladimir Braniša, Lucija Lesjak, Luka Mihalic te Ženski odbojkaški klub Kaštel.

Povjerenstvo za javna priznanja koje čine Matija Ladić, Dragutin Balog, Karlo Korunek i Ivana Lesjak, jednoglasno je za dobitnika plakete Općinskom vijeću predložilo i Marka Možeka, no kako je rečeno na sjednici Vijeća, on je spomenuto priznanje odbio primiti.

Na samoj sjednici, kraće obrazloženje za svakog predloženog iznio je načelnik općine Matija Ladić, a zatim se, na prijedlog vijećnika Nikole Lepena, o svakome glasovalo zasebno. Pojedini kandidati za dobitnike priznanja odabrani su jednoglasno, a neki većinom glasova.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije