općina kotoriba

KOTORIBA Potpisan ugovor za projektiranje Biciklističke infrastrukture

Ovim projektom Općina će dobiti kompletnu projektnu dokumentaciju za izgradnju biciklističkih staza na području čitave Kotoribe

Općina Kotoriba je s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova EU potpisala Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt “Biciklistička infrastruktura na području Općine Kotoriba” kojim je Općini namijenjen ukupni iznos od 127.988,42 eura odnosno 89 % ukupnog iznosa za “Pripremu projektno-tehničke dokumentacije za projekte u području digitalne transformacije i zelene tranzicije”. Ostatak iznosa financirat će se iz Općinskog proračuna.

Dana 17. srpnja 2024. godine, po provedenoj javnoj nabavi na Elektroničkom oglasniku javne nabave (EOJN), potpisan je Ugovor o izradi kompletne projektno-tehničke dokumentacije za projekt Biciklistička infrastruktura na području Općine Kotoriba u ukupnom iznosu od 96.250,00 eura s tvrtkom VIZ-EX d.o.o. Nedelišće.

Kako po provedenoj javnoj nabavi na EOJN, nije bilo zaprimljenih ponuda za druge dvije grupe usluga – Usluga izrade Elaborata o potrebi procjene utjecaja zahvata na okoliš te Usluga kontrole glavnog i izvedbenog projekta iste će biti ponovljene kako bi se kompletni projekt mogao provesti u planiranom razdoblju.

Ovim projektom Općina će dobiti kompletnu projektnu dokumentaciju za izgradnju biciklističkih staza na području čitave Općine Kotoriba.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije