NAŠA BOLNICA

KRUŽE KRIVE INFORMACIJE Nikola Hren: Nije istina da sam novi ravnatelj ŽB Čakovec, evo i zašto!

Portali bliski HDZ-u blagoslovili su Nikolu Hrena za novog ravnatelja bolnice, bez da se Upravno vijeće uopće sastalo

Prije nekoliko minuta na stranicama dvaju lokalnih portala bliskih HDZ-u objavljena je vijest da je Nikola Hren, predstojnik Područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Čakovcu, novi ravnatelj Županijske bolnice Čakovec.

Ne može biti, pa pisali smo već o cijelom postupku! A nije ni formirano novo Upravno vijeće, tko je onda imenovao novog ravnatelja?

Kontaktirali smo gospodina Nikolu Hrena koji nam je otkrio da je upravo vidio natpise, koji su, naravno, lažni. “Sjednica Upravnog vijeća trebala bi se održati do kraja ovog tjedna. Dakle, ona se još nije održala i natpisi na raznim portalima su pogrešni.

Ne znam tko će biti ravnatelj. Ne znam ni hoće li se na sljedećoj sjednici Upravnog vijeća razriješiti dosadašnji ravnatelj, dr. Igor Šegović. O tome možemo pričati tek nakon sjednice Vijeća i stoga ne želim ulaziti u nagađanja”, poručio je javnosti gospodin Hren.

Portali bliski HDZ-u imenovali su Nikolu Hrena za novog ravnatelja bolnice – očito su pri samom izvoru informacija pa znaju više i od Upravnog vijeća. Znači li to da vladajuća stranka piše i donosi zakone kojih se uopće ne pridržava? Ako je sve već poznato, čemu onda trošiti vrijeme, i naše i vaše, na Upravno vijeće i natječaje?

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije