TRAŽI SE DIREKTOR

RASPISAN NATJEČAJ Tko će biti novi direktor Čakoma?

Na službenim stranicama čakovečkog gradskog komunalnog poduzeća ovih je dana objavljen natječaj za izbor i imenovanje direktora društva

Na službenim stranicama čakovečkog gradskog komunalnog poduzeća te na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje ovih je dana objavljen Javni natječaj za izbor i imenovanje Uprave – direktora društva GKP Čakom d.o.o. Direktor će se imenovati na mandatno razdoblje od pet godina.

Novi direktor Čakoma trebao bi biti poznat do sredine rujna, a do onda će Čakom voditi dosadašnji dugogodišnji direktor Ivica Perhoč. Natječaj se pokreće sasvim očekivano, budući da dosadašnji direktor Perhoč u veljači sljedeće godine odlazi u mirovinu.

Nagađanja oko novog direktora

O imenu novog direktora nagađalo se još početkom lipnja, na 24. sjednici Gradskog vijeća Grada Čakovca, kada je vijećnica Karolina Juzbašić na aktualnom satu postavila vrlo zanimljivo pitanje gradonačelnici Cividini.

„Kako je sadašnji direktor Čakoma, gospodin Perhoč, odavno spreman za mirovinu i već mu je bilo vrijeme za odlazak, zanima me čuvate li mjesto direktora za nekoga? Možda za predsjednika međimurskog SDP-a? Jer u gradu se priča da jagode rastu u šumici, a medo bere jagode”, natuknula je vijećnica Juzbašić o mogućem postavljanju Marija Medveda, predsjednika Vatrogasne zajednice Međimurske županije te međimurskog SDP-a, za novog direktora Čakoma.

Natječaj otvoren do 12. srpnja

Hoće li Mario Medved zaista postati novim direktorom čakovečkog komunalnog poduzeća, pokazat će rezultati natječaja. Zainteresirani svoje prijave mogu u papirnatom obliku, u zatvorenoj omotnici predati do 12. srpnja u 13 sati na adresu Čakoma.

Puni tekst natječaja možete pogledati ovdje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije