PRELOG

NEDAĆE NA MARINI Tko je udario gradonačelnika Ljubomira Kolareka?

Omiljeno mjesto za odmor i rekreaciju Preložana, ali i brojnih drugih Međimuraca, prostor preloške marine, ipak, čini se, nije raj na zemlji.

O problemu o kojem je ne tako davno List Međimurje jedini pisao i koji se na jednoj od prijašnjih sjednica spominjao tek ovlaš, detaljnije je na prošlotjednoj sjednici progovorio gradonačelnik Ljubomir Kolarek, ponukan pitanjem tko prijavljuje Grad zbog marine, vijećnika Zdravka Kvakana.

Kolarek je rekao: – Postoji jedan građanin. Ne želim nikoga vrijeđati, ali ne znam kako bih tog gospodina nazvao. On prijavljuje Grad Prelog na sve žive i nežive institucije. Trošimo energiju, vrijeme, pa čak i novac na to. To je nevjerojatno. Zadnja prijava bila je Upravi HEP-a. Na temelju prijave oni su mislili da marina izgleda kao cirkus i đumbus. Kad su došli, rekli su da na ljepšem mjestu u Hrvatskoj nisu bili. Koliko taj gospodin maltretira gradske, ali i službenike drugih ovdašnjih institucija, da ne govorim, otvoren je bio Kolarek.

Potom je međutim obznanio i da je sa spomenutom osobom na sudu: – Jednom me prilikom udario. Moje dijete se sa mnom boji ići na marinu, a uplašio je i mene. Ima zabranu prilaska na 40 metara. Pravi štetu ne samo Gradu, već i vlastitoj obitelji. Prema njemu ja sam najveći lopov jer sam ukrao ne znam što na marini. Smeta mu kip svetog Nikole, smetaju mu ljudi tamo, smeta mu marina. To je jedan teror. No proći će i to. Riješit ćemo, zaključio je Kolarek.

*Preuzeto iz Lista Međimurje, br. 3609

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije