aktualne teme

OPĆINSKO VIJEĆE SELNICA Problemi s rasvjetom i prebrzom vožnjom dominirali aktualnim satom

Selničko Općinsko vijeće zasjedalo je u tamošnjem društvenom domu u utorak, 25. lipnja

Sjednica je započela aktualnim satom na kojem se raspravljalo o problemima s rasvjetom, a kako su istaknuli vijećnici, pojedina rasvjetna tijela na području Općine svijetle cijelo vrijeme, osim kad im se približiš, onda se ugase, pa je potreban servis senzora koji pali i gasi rasvjetu.

Vijećnici su se osvrnuli i na već standardnu problematiku prebrze vožnje na ravnim dijelovima cesta, problem koji se sve više ističe ne samo na području Selnice već i okolice. Nakon aktualnog sata raspravljalo se prema Dnevnom redu pa su usvojeni Godišnji izvještaj o provedbi višegodišnjeg plana uravnoteženja proračuna Općine Selnica za 2023. godinu s obrazloženjem te Prijedlog Izvješća o izvršenju Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture u Općini Selnica u 2023. godinu.

Usvojene su i Izmjene i dopune Odluke o koeficijentima za obračun plaće djelatnika dječjeg vrtića „Selnički zvončići“ u vlasništvu Općine Selnica pa će se, sukladno odluci Vlade, plaće djelatnica vrtića izjednačavati s plaćama osnovnoškolskih djelatnika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije