SMJENE U BOLNICI

POSAO NAKON SMJENE Vraća li se doktor Igor Šegović na Odjel za pedijatriju?

Što smjena Ravnateljstva znači za kvalitetu pružanja liječničke i bolničke skrbi u bolnici, koju je dosadašnje ravnateljstvo podiglo na višu razinu?

Naveliko se pisalo kako je država u siječnju preuzela upravljačka odnosno osnivačka prava nad županijskim bolnicama, pa tako i nad Županijskom bolnicom Čakovec.

To znači da će uskoro država postaviti i vlastite ljude u Upravno vijeće i Ravnateljstvo. U međimurskoj javnosti nagađa se kako ravnatelj, doktor Igor Šegović više neće obavljati tu funkciju, odnosno da će biti smijenjen. No što to znači za kvalitetu pružanja liječničke i bolničke skrbi u bolnici, koju je dosadašnje Ravnateljstvo podiglo na višu razinu? Znači li smjena i otkaz?

Kako neslužbeno saznajemo, liječnici i medicinske sestre vezani su temeljnim ugovorima za rad u ŽB Čakovec. To znači da će se ravnatelj Šegović najvjerojatnije vratiti na Odjel za pedijatriju. Zapravo, dalje će nastaviti obavljati posao liječnika na Odjelu – kada je preuzeo ulogu ravnatelja bolnice, nije se odrekao posla liječnika. Pohvalno!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije