Svečana sjednica uz Dan Općine Donji Kraljevec

Općina Donji Kraljevec slavi svoje dane. U petak je u velikoj vijećnici održana svečana sjednica Općinskog vijeća i skup poduzetnika. Na svečanosti su zaslužnim mještanima uručena priznanja.

Općinske plakete dobili su DVD Sveti Juraj u Trnju za 80 godina rada, ŠRD Trnava Hodošan za 50 godina postojanja, NK Borac Donji Hraščan za 40 godina aktivnog djelovanja, NK Mladost Palinovec za 40 godina postojanja i aktivnog djelovanja i OŠ Donji Kraljevec za osvojeno priznanje za najljepši školski vrt.

Grb Općine Donji Kraljevec primili su DVD Palinovec za 80 godina postojanja i posthumno Zvonko Zrna i Darko Tišljerić u znak zahvalnosti za žrtvu u Domovinskom ratu. Titulu Počasni građanin primio je prof.dr.sc. Mijo Bergovec za svekoliki doprinos za boljitak žitelja Općine Donji Kraljevec .

Na svečanom događaju bili su mnogi gosti, među kojima su se isticali saborski zastupnici  Sunčana Glavak, Dragutin Glavina i Mario Moharić, župan Međimurske županije Ivan Perhoč, dožupan Matija Posave i načelnici susjednih općina. Domaćini svečanosti bili su načelnik Općine Donji Kraljevec Zlatko Horvat, njegov zamjenik Kristijan Baranašić i predsjednik OV-a Josip Mlinarić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije