LOKALNI IZBORI

ĐURĐICA SLAMEK Kandidatkinja za načelnicu Općine Sveta Marija uz podršku župana Posavca

Đurđica Slamek na izbore za načelnicu i kao nositelj liste za Općinsko vijeće izlazi sa strankom Matija Posavec - nezavisna lista i Hrvatskom narodnom strankom – liberalni demokrati (HNS)

– Poštovani mještani Svete Marije i Donjeg Mihaljevca,

svojim dosadašnjim radom, zajedno sa svojim timom, dokazala sam da znamo prepoznati potrebe i prioritete mještana naše općine. Svojim požrtvovnim radom stvarali smo uvjete za bolji i ljepši život svih nas, a prvenstveno mladih generacija.

Realizirali smo mnoge projekte uz sufinanciranje kroz EU fondove, raznih ministarstava na nacionalnoj razini kao i uz pomoć Međimurske županije koji su u ovih nekoliko godina našeg rada uzdigli naša naselja na jedan daleko viši nivo i u kojima je zadovoljena većina potrebe naših mještana, ne samo što se tiče izgradnje raznih objekata već i u pružanju socijalnih usluga starijim generacijama kao i roditeljima i djeci predškolske dobi.

Ovih dana započet će uređenje okoliša oko crkve, a nakon izgradnje kanalizacijskog sustava pred nama je rekonstrukcija i izgradnja ulica za koje je izrada projektne dokumentacije pred završetkom, a nastavit će se i uređenje prostora uz Dravu. Posebno me veseli što će se uz podršku Međimurske županije krenuti s energetskom obnovom naše Osnovne škole te što će, već u svibnju, započeti izgradnja sportske dvorane, a pred nama je i realizacija mnogih drugih projekata koji će naša naselja učiniti još poželjnijim za život.

Na izbore koji će se održati 16. svibnja 2021. godine izlazim na izbore za načelnicu Općine Sveta Marija uz podršku našeg župana Matije Posavca koji ujedno podržava i našu listu za Općinsko vijeće Općine Sveta Marija jer smo tim poštenih ljudi koji je svojim dosadašnjim radom pokazao da ima znanje, iskustvo i mnogo dobre volje biti nositelji cjelokupnog gospodarskog, društvenog i demografskog napretka naše općine.

Zahvaljujem svima na dosadašnjoj podršci i povjerenju te vas molim za daljnju podršku da nastavimo zajedno raditi u cilju boljitka mještana Svete Marije i Donjeg Mihaljevca – poručila je Đurđica Slamek u priopćenju za medije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije