KANDIDAT ZA NAČELNIKA

HDZ PREDSTAVIO KANDIDATE Matija Žugec: ‘Nedelišćani traže promjene’

- Odmah, u prvih mjesec dana obići ćemo sve i pokrenuti rješavanje problema koji su se u Nedelišću nagomilali, a zamislite što sve možemo učiniti u četiri godine mandata - rekao je Žugec

Matija Žugec iz HDZ-a predstavio je kod SRC-a Trate svoju kandidaturu za načelnika Općine Nedelišće, a za njegovog zamjenika stranka predlaže Ivana Klekara.

– Na kandidaturu sam potaknut kroz brojne razgovore s mještanima koji su željni promjena. Nedelišće kao druga najveća općina u Hrvatskoj već 20 godina stagnira i tapka na mjestu. Mislim da svojim znanjem i iskustvom mogu pridonijeti gospodarskom, demografskom, prometnom i obrazovnom razvoju te Nedelišće učiniti poželjnom sredinom za život – kazao je 32-godišnji magistar ekonomije iz Slakovca.

Izborni program s članovima općinskog odbora HDZ-a namjerno je predstavio pred nedelišćanskim stadionom. Kaže da je za ovaj najbolje zamišljen, ali najlošije izveden i najskuplji projekt do danas utrošeno 17 milijuna kuna, a tu nije kraj.

– Prije 20 godina Nedelišće je bila primjer gospodarskog i društvenog razvoja, a danas se gotovo ništa ne događa. Ne privlače se sredstva iz EU, a gospodarstvo pada. Samo za udruge uvijek ima, ove godine već više od dva milijuna kuna, bez saznanja o njihovim aktivnostima. Zone pak su nam neproduktivne i ne generiraju nova radna mjesta – uputio je zamjerku još uvijek aktualnoj vlasti.

Kao prioritete, ukoliko postane načelnik, naveo je izgradnju sjeverne obilaznice Nedelišća, nove zgrade osnovne škole, novog vrtića te doma za starije i nemoćne osobe, prenamjenu Mesapa u poduzetnički inkubator, revitalizaciju pojasa uz rijeku Dravu, sufinanciranje kamata poduzetnicima, podršku mladima u stanogradnji, širokopojasni internet, dovršetak stadiona i iznad svega – suradnju s Vladom RH.

– Odmah, u prvih mjesec dana obići ćemo sve i pokrenuti rješavanje problema koji su se u Nedelišću nagomilali, a zamislite što sve možemo učiniti u četiri godine mandata – završio je Žugec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije