ŽELI I DALJE VODITI MEĐIMURJE

MATIJA POSAVEC ‘Danas je Međimurje uspješnije u svakom pogledu. Neka kampanja bude bez laži i uvreda’

Podršku kandidaturi Matije Posavca za sada će dati četiri stranke - HNS, HSLS, Demokrati i Stranka Centar

Aktualni župan Matija Posavec, danas je na konferenciji za novinare i službeno najavio svoju kandidaturu za novi mandat župana Međimurske županije. Podršku kandidaturi Matije Posavca na Nezavisnoj listi Matije Posavca, za sada će dati četiri stranke – HNS, HSLS, Demokrati i Stranka Centar, čiji su čelni ljudi također sudjelovali na konferenciji.

>> OBJAVIO KANDIDATURU Matija Posavec i dalje želi biti župan Međimurske županije

Matija Posavec pobrojio je što je sve učinjeno u Međimurskoj županiji za vrijeme njegovog aktualnog mandata, uz zaključak da su svi bitni pokazatelji puno bolji i da je danas Međimurje snažnije i uspješnije u svakom pogledu.

– U mandatu koji je iza nas, naglasio je Posavec, možemo biti ponosni na sve što smo napravili. Županijska administracija s najmanjim brojem zaposlenih u Hrvatskoj, s jednim od najmanjih proračuna na svojim je leđima uspjela obnoviti dvadesetak osnovnih i srednjih škola, izgraditi i obnoviti školske sportske dvorane, zdravstvene ustanove, objekte prirodne i kulturne baštine…, porastao je broj gospodarskih subjekata, broj zaposlenih, izvoz, prihodi gospodarstva.

Također je naglasio da mu je želja Međimurje još snažnije pozicionira u Hrvatskoj u gospodarskom, turističkom, obrazovnom i političkom smislu.

Govoreći o predstojećim izborima, zatražio je podršku i savez s građanima, a političke takmace u borbi za poziciju župana i vijećnike za Skupštinu, pozvao na odgovorno i korektno ponašanje u predizbornoj kampanji, uz čuvanje vrijednosti Međimurja – uljuđenost tolerantnost, bez laži, podmetanja i uvrede.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije