Zato kaj Čakovec volim

LOKALNI IZBORI Srećko Krištofić kandidat za gradonačelnika Čakovca, Aleksandra Srnec za zamjenicu

Najavljuju vraćanje gradskog života na trgove i ulice

Kandidaturu za gradonačelnika Grada Čakovca pod motom Zato kaj Čakovec volim, danas je objavio Srećko Krištofić, privatni poduzetnik iz Čakovca, član Domovinskog pokreta.

Na prigodnoj konferenciji za novinare predstavljena je i kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Aleksandra Srnec, profesorica geografije iz Savske Vesi. Pretendenti za čelne izvršne funkcije u Gradu Čakovcu, biračima su ponudili izborni program od sedam točaka u kojima obećavaju brigu za sigurnost svih stanovnika i njihove imovine, vraćanje kulturnih i sportskih sadržaja u sam grad te revitalizaciju svih objekata koji su tome namijenjeni, aktiviranje poslovnih mogućnosti u centru Čakovca kroz davanje u povlašteni najam gradskih prostora obrtnicima i malim poduzetnicima što bi omogućilo novo zapošljavanje i vraćanje gradskog života na trgove i ulice.

Također će se zalagati za neodgodivu izgradnju IV. OŠ i Centra za odgoj i obrazovanje, rekonstrukciju gradskog sajma u moderan i infrastrukturno opremljen višenamjenski prostor, zatim za razvoj i reorganizaciju gradske prometne infrastrukture te za čist i uredan grad na cijelom gradskom području. Uz kandidate, na predstavljanju je bio i predsjednik Domovinskog pokreta Međimurske županije Tin Hrgović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije