uz potporu Domovinskog pokreta

NOVI KANDIDAT ZA ŽUPANA Ambiciozan program kandidata Dejana Levačića

Kandidaturu za budućeg župana Međimurske županije danas je u čakovečkom Hotelu Park predstavio nezavisni kandidat, tridesetosmogodišnji poduzetnik mag. Dejan Levačić, ing. geoing. iz Čakovca

Levačić je široj javnosti poznatiji po svojim parfemima, a u utrku za župana Levačić će ići uz potporu Domovinskog pokreta Međimurske županije.

Kao nezavisni kandidat, Levačić biračima nudi ambiciozan program u pet točaka koje predstavljaju sinergiju mladosti i iskustva.

– Pred birače ćemo, naglasio je Levačić, izaći s novom, inovativnom i odlučnom kampanjom, sažetom u pet točaka programa. To su industrijska konoplja, bitcoin i rudarenje, višenamjenski centar za mlade, automotodrom i sigurnost Međimurja. Prva točka programa, industrijska konoplja kao najbrže rastuća industrija u ovom trenutku, projekt je namijenjen svim mladim poduzetnicima koji se žele baviti uzgojem ove kulture, finalizacijom proizvoda u medicinske, kozmetičke, prehrambene i druge svrhe.

Levačić je dio konferencije namijenio i mogućnostima rudarenja kriptovalute bitcoina uz pomoć hidrioelektrana, višenamjenskom centru za mlade sa svojom radiopostajom i studentskom televizijom, skoroj izgradnji automotodroma, a o temi sigurnosti u Međimurju govorio je predsjednik Domovinskog pokreta Međimurske županije Tin Hrgović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije