briga o zdravlju građana

FOTO Preloški Reformisti proveli akciju mjerenja tlaka i šećera

Akcija je naišla na odličan odaziv žitelja Preloga i okolice

U subotu su članovi Narodne stranke – Reformisti Grada Preloga na tamošnjoj tržnici proveli vrlo uspješnu akciju mjerenja tlaka i šećera u krvi za građane. Uz predsjednicu gradske organizacije stranke Ninu Zrna i njezine suradnike, poseban doprinos realizaciji ove aktivnosti dale su Ana Zrna i Darja Zorman.

– Prevencija je uvijek jedan od najvažnijih segmenata brige o zdravlju naših sugrađana. Zbog toga smo proveli ovu akciju kako bi svi zainteresirani mogli provjeriti barem neke od važnih podatka o svom zdravstvenom stanju, jer smo svi skloni zanemariti takve kontrole koje često ukazuju na potrebu liječenja pojedinih bolesti dok su još u ranoj fazi kada ih je puno lakše u potpunosti izliječiti. Bila je ovo, ujedno, prilika da sa sugrađanima porazgovaramo o “krvnoj slici” našeg grada, jer smatramo da svojim idejama i projektima možemo pridonijeti još bržem razvoju Preloga i svih gradskih naselja, rekla je predsjednica preloških Reformista Nina Zrna.

Akcija je naišla na odličan odaziv žitelja Preloga i okolice, a uključili su se i predsjednica Središnjeg odbora stranke i zamjenica međimurskog župana Sandra Herman, predsjednik međimurskih Reformista Ivica Baksa, kao i članovi Reformista iz cijelog Međimurja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije