MURSKO SREDIŠĆE Uvodi se stalna kastracija i sterilizacija pasa i mačaka

Stručni Kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće na svojoj je 22. sjednici odlučio je učenicima i djelatnicima Osnovne škole dati besplatno na korištenje dvoranu Centra za kulturu Rudar, a za potrebe održavanja dviju priredbi, županijskog natjecanja u matematici i kazališnu predstavau Pinkleca.

Udrugu Međimurski slatkiši kolegij je uputio da zahtjeve za sufinanciranje podnese na gradski Javni poziv za 2018. godinu. Grad će postaviti jumbo plakat i u opticaj staviti letke u svezi zaštite životinja u sklopu kampanije UDOMI, a kućne ljubimce, pse i mačke će podvrgnuti sterilizaciji i kastraciji.

Hrvatskom zavodu za zapošljavanje u Čakovcu grad će sa 2.500 kuna pomoći prijevoz sudionika na Dane poslova u turizmu u Zagreb. Grad će pristupiti sanaciji zgrade u kojoj se nalazi Porezna uprva, te će se pribaviti 3 ponude za izvođača radova.

Za potrebe Gradske uprave osposobit će se jedna osoba koja će bez zasnivanja radnog odnosa raditi na poslovima financija. Kolegij je primio na znanje Godišnji provedbeni plan unapređenja zaštite od požara Međimurske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije