GRAD MURSKO SREDIŠĆE Potpisan Ugovor o dodjeli sredstava iz programa Zaželi

U sklopu svog boravka u Međimurju Marko Pavić, ministar rada i mirovinskog sustava, u petak poslijepodne pohodio je Mursko Središće, gdje ga je srdačno dočekao i još srdačnije pozdravio gradonačelnik Dražen Srpak sa suradnicima, Miljenkom Cmrečakom i Zvonkom Vrtarićem i djelatnicima Gradske uprave.

Nakon što je Srpak, ministra Pavića upoznao s poviješču daljnjom i bližom te s aktualnostima u gradu, prišlo se potpisivanju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava iz projekta Zaželi-program zapošljavanja žena, koji je Gradu Mursko Središće donio 1,5 milijuna kuna.

Nakon što su jedan drugome udijelili pohvale i komplimente, Ugovor su potpisali gradonačelnik Srpak i ministar Pavić, pritom zahvalivši Darku Horvatu, saborskom zastupniku koji je silno lobirao kako bi upravo Mursko SRedišće dobilo ove novce.

Novce su dobili i Grad Zabok, Općina Donja Voća i Gradsko društvo Crvenog križa čiji su prvi ljudi Ivan Hanžek, Kruno Jurgec i Sandra Mintas potpisali ugovore, čemu je nazočio i Ervin Vičević, načelnik Općine Selnica.

Nazočili su brojni ravnatelji i predstavnici poduzeća, ustanova i ministarstava.

Gradonačelni Dražen Srpak je zahvalio na ovih 1,5 milijuna kuna i rekao kako je ovaj projekt za grad vrijedan i kako će ga grad kvalitetno iskoristiti.

Ministar Pavić je kazao kako se grad vrlo dobro snašao i pokazao kao vrstan kada su u pitanju projekti, te dodao kako će doći pogledati provedbu ovog projekta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije