MINISTAR TURIZMA stiže u posjet Međimurju i donosi novac

U srijedu, 20. prosinca LifeClass Terme Sveti Martin posjetit će ministar turizma Gari Cappelli. Ministar će u Termama Sveti Martin posjetiti jedinstvenu polikliniku s jedinom hrvatskom adresom, i to upravo u Toplicama Sveti Martin, IQCure Better Life.

Svojim inovativnim pristupom IQCure uvelike doprinosi razvoju zdravstvenog turizma u regiji, ali i na razini cijele Republike Hrvatske. Osim toga, ministar će se ovom prilikom bolje upoznati i s Pet friendly projektom, kojeg su Terme pokrenule ove godine, udomivši dva starija psa iz Skloništa za životinje “Prijatelji” Čakovec.

Nakon toga, ministar će u Žabniku službeno otvoriti Centar za posjetitelje i etnografsku zbirku u multimedijalnoj dvorani “Jen den v živleju mlinara Franca Žalara”.

– Dolazak ministra svojevrsno je priznanje LifeClass Termama Sveti Martin ali i cijeloj općini Sveti Martin na Muri koji zajedno iz godine u godinu ruše sve rekorde u broju noćenja te razvoju kontinentalnog i zdravstvenog turizma u Hrvatskoj.

Pred nama je nova, 2018. godina, prepuna novih izazova i projekata, a uz ovakvu suradnju, sigurni smo da pozitivni rezultati neće izostati ni u narednoj godini – poručuju iz Termi Sveti Martin.

Iz Međimurske županije javljaju će uz svog domaćina, župana Međimurske županije Matije Posavca od 11:00 sati odraditi radni sastanak u Međimurskoj županiji, nakon čega će svečano potpisati ugovore kojim u Međimurju stižu nova sredstva Ministarstva turizma, za skelarsku drvenu kuću – Interpretacijski centar u Sv. Martinu na Muri i za uređenje Interpretacijskog centra “Dravski zlatari” u Donjem Vidovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije