MURSKO SREDIŠĆE Predblagdansko dijeljene proračunskih kuna

Održana je 20. sjednica Stručnog Kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće na kojoj su se uglavnom dijelile kune, potrebitima i onima koji su pomoć zatražili. Upravo kako dolikuje u ove dane darivanja i predblagdanskog ozračja.

Najbolje je prošlo Društvo žena Hlapičina kojem je odobreno čak 6.000 kuna za izlet na Božićni sajam u Klagenfurt gdje će u nećem i sudjelovati. Dva puta po 5.000 kuna (ukupno 10.000) dobit će Županijska bolnica Čakovec. Predbožićne proračunske kune dobiti će i domaći Klub liječenih alkoholičara Povratak, Udruga Serjonske mame i bebe, Centar za odgoj i obnrazovanje, te zaklada Katruža.

Kolegij je zaključio kako je Grad zainteresiran za kupnju jedne privatne građevine u vlasništvu Vladimira Hoblaja u središtu grada, ali prvo traži čiste papire i stručnu procjenu njezine vrijednosti.

Kolegij je zaključio kako prihvaća izvedbene aktivnosti da Mursko Središće postane Grad djece, te Općini Vratišinec odgovara kako za svoju Strategiju razvoja do 2020. godine nije potrebno izraditi Studiju za procjenu utjecaja na okoliš.

S Hrvatskom poštom grad prekida Ugovor o zakupu poslovnog prostora u Martinskoj ulici (pošta je ured preselila u Frankopansku ulicu) te na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje iskazuje potrebu za radnikom na nepuno radno vrijeme. Prihvaćeni su i Zapisnica sa sjednica tri vijeća mjesnih odbora (Mursko Središće, Sitnice i Štrukovec).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije