SVETI MARTIN Završena javna rasprava i izlaganja na planove

Minulo, kraće razdoblje Općina sveti Martin na Muri imala je na Javnom izlaganju i raspravi tri Prijedloga izmjena i dopuna uređenja i detaljnog plana uređenja na svojim prostorima. Sva tri javna izlaganja su završena, a zaključena je rasprava Detaljnog plana uređenja Gospodarske zone Sveti Martin na Muri – 1. dio.

Zaključci će biti proslijeđeni na raspravu i odlučivanje Općinskom vijeću koje svoju sjednicu ima 14. prosinca. Vlatka Županec, tajnica općine i voditeljica za proračun, kaže, kako su na prijedloge iznesene povoljne ocjene. Prihvaćena je jedna primjedba vezana uz spajanje 1. i 2. dijela jedne parcele za potrebe izgradnje objekta, odnosno formiranja jedistvene parcele.

A do 11. prosinca moguć je uvid u materijale Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Toplica Sveti Martin i Prostornog plana uređenja Općine Sveti Martin na Muri. Svi zainteresirani materijale mogu vidjeti i pisane primjedbe dati u prostorijama Ureda općine odnosno Kongresnoj dvorani svakog radnog dana od 8 do 14 sati.

Konačne Odluke o ovima dvjema prijedlozima biti će donijete početkom naredne godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije