SJEDNICE U Kotoribi 19 točaka odrađeno za 47 minuta, a Donja Dubrava!?

Autor ovoga priloga četvrt stoljeća i više prati rad Općinskog vijeća Općine Kotoriba i nikada u ovo vrijeme, kada se donosi temeljni financijski dokument za iduću godinu, nije naišao da bi gotovo sve, dnevnim redom predviđene, točke dnevnoga reda bile apsolvirane tako brzo, mahom s jednoglasnim prihvaćanjem i u dva navrata sa ‘suzdržanima’ iz redova oporbe Ivana Kosa i Damira Kadije (HDZ).

Sjednica je trajala, s aktualnih pola sata načelnika, svega 47 minuta!? Rezultat je to konciznosti, načelnika Ljubomira Grgeca (SDP), u iznošenja općinskih novina od sjednice do sjednice, potom vrsno pripremljeni i svima jasnim vijećničkim materijalima te rutiniranim vođenjem sjednice od strane predsjednika OV-a Stanka Vugrinčića (nezavisni).

Važno je sa sjednice još samo reći kako se planira da Općina Kotoriba u idućoj godini svoje planske zadaće obavi sa 31.349.500 kuna.

Nekoliko kilometara dalje, u isto vrijeme, 3. sjednica OV-a Donje Dubrave je s 18 točaka dnevnog reda trajala gotovo tri sata!? A kako i ne bi kada je samo za utvrđivanje dnevnoga reda potrošeno gotovo 40 minuta. I to nije sve…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije