MURSKO SREDIŠĆE Osam studenata dobiva kredite, kreće obnova Etno kuće

Stručni Kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće Dražena Srpaka, na svojoj 13. sjednici odlučio je da osmero tražitelja studentskih kredita koji su se javili na natječaj i ispunili uvjete, kredite i dobije.

Kredite dobivaju: Melanija Šajnović, Maja Trstenjak, Mateja Grabar, Sara Barat, Vedran Hrastić, Anamarija Goričanec, Matija Trstenjak i Adrijana Višnić. Gradonačelnik Dražen Srpak donosi Odluku o uključenju grada u akciju Gradovi i općine – prijatelji djece, te Odluku o imenovanju članova Koordinacijskog odbora akcije Grad Mursko Središće-prijatelj djece.

Uređenje I. faze obnove Etno kuće u Murskom Središću kolegij povjerava tvrtki Mukas iz Celina koja će to obaviti za 255.488 kuna, a od OPG-a Trstenjak iz Novakovca Grad naručuje sadnju mačuhica po cijeni od 1,90 kuna po komadu.

Kolegij je Odsjek za gospodarstvo i komunalne poslove zadužio da u 2018. godini postavi ogradu oko Dječjeg vrtića Maslačak, te obnovi pješačko-biciklističku stazu u Tekstilnoj ulici u gradu, isto tako u 2018. godini projektirati će se Javna rasvjeta u Ulici Slatine, a na spoju ulica Antuna Mihanovića i Martinske ulice postaviti će se novo rasvjetno tijelo. Kolegij je na znanje primio zapisnike sa sjednica dvaju VMO-a, te odlučio na sajam Rexpo 2017. poslati Miljenka Štefanića, pročelnika JUO Grada Mursko Središće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije