GRAD MURSKO SREDIŠĆE Upozorenje ugostiteljima da vode red o redu

Stručni Kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće održao je svoju 11. sjednicu na kojoj je prvo razmotrio, a potom odobrio i odbio nekoliko zamolbi za određenu pomoć, te donio nekoliko odluka koje se moraju uskoro provesti.

Posebno je važna ona kojom se ugostiteljima nalaže revnije čišćenje okoliša, odnosno prostora ispred i kod svojih lokala. Kolegij provodi aktivnosti na projektima vlastitog komunalnog poduzeća te Etno kuće za što namjenjuje novce, oko 230 tisuća kuna, na osnovu ponuda odabranih izvođaća radova na njima.

Ozbiljno se pristupa rješavanju problema oko caffe bara u Športskoj dvorani te je pročelnik JUO Miljenko Štefanić da do naredne sjednice Gradskog vijeća obavi sve potrebne poslove kako bi se ova ‘trakavica’ konačno prekinula, a športaši i gledatelji dobili mjesto za okrijepu.

Štefanić treba obaviti i razgovore s Međimurskom županijom o vlasništvu građevine u kojoj se trenutno nalazi poštanski ured i prazna prostorija bivše ljekarne, kao i o načinu i mogućnostima proširenja školske zgrade kako bi se u njoj mogla odvijati jednosmjenska nastava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije