OPĆINA SELNICA Mjesni odbori dobili predsjednike

Održane su konstituirajuće sjednice Vijeća mjesnih odbora (VMO) u svih osam mjesnih odbora odnosno naselja u Općini Selnica, te su izabrani njihovi predsjednici.

U Bukovcu je predsjednica Klaudija Bistrović, u Donjem Koncovčaku Marta Novak, u Plešivici Ivan Bistrović, u Merhatovcu Dragutin Debelec, u Selnici Branko Panić, u Praporčanu Antun Škvorc, u Zaveščaku Josip Novak, a u Zebancu Martin Mlinarić.

Stranački gledano u 5 VMO, Bukovec, Plešivica, Zaveščak, Praporčan i Selnica predsjednici su iz redova Narodne stranke-Reformisti, u Merhatovcu iz HDZ-a, premda SDP ima više članova, u Donjem Koncovčaku iz HSU-a, a u Zebnacu je Marina Šoštarić iz SDP-a odbila biti predsjednica premda je bila predložena, pak ju je zamijenio stranački kolega Mlinarić.

Konstituirajućim sjednicama nazočio je općinski načelnik Ervin Vičević koji je najavio izmjene i dopune statuta Općine Selnica u dijelu mjesne samouprave, kako bi se predsjednicima VMO-a omogućilo sudjelovanje na sjednicama Općinskog vijeća, za što će dobiti novčanu naknadu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije