DOMAŠINEC Goran Koren izabran za predsjednika Općinskog vijeća

U utorak, 13. lipnja 2017. godine u Domašincu je održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća. Sjednicu je otvorio Milorad Novković, predstavnik Ureda državne uprave Međimurske županije.

Prema izvješću predsjednika Mandatnog povjerenstva u Općinsko vijeće izabrani su: Perica Remenar (HDZ-HSS), Mario Tomašek (HDZ-HSS), Silvija Žeželj (HDZ-HSS), Kristijan Peras (HDZ-HSS), Dragutin Lisjak (nezavisni), Dragutin Furdi (nezavisni), Ivan Tot (nezavisni), Ljubica Drvoderić (nezavisna), Goran Koren (HNS-SDP), Danijel Tomašek (HNS-SDP) i Nikola Krnjak (HNS-SDP).

Umjesto Marija Tomašeka, koji je izabran za načelnika općine, u Općinsko vijeće ulazi Bojan Kolarić, a umjesto Perice Remenara, koji je postao zamjenik načelnika, u Općinsko vijeće ulazi Ivica Bister. Za predsjednika Vijeća izabran je Goran Koren, a za zamjenika iz redova većine Danijel Tomašek. Drugi potpredsjednik bit će izabran na jednoj od sljedećih sjednica.

Novoizabrani predsjednik Vijeća kratko se zahvalio i izrazio nadu da će cijelo vijeće zajedničkim snagama raditi za napredak Općine. Nakon predsjednika, vijećnicima se obratio i načelnik Mario Tomašek. Rekao je da je vrijeme govora iza nas i da je došlo vrijeme da se opravda povjerenje koje su svi zajedno dobili od stanovnika općine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije