GRGEC I UJLAKI Vaš glas nama je poticaj za još ljepšu Kotoribu

Ljubomir Grgec (SDP) za načelnika i Roberto Ujlaki (SDP) za njegovog zamjenika – kandidati su za izvršnu vlast u općini Kotoriba. Prenosimo njihovo obraćanje uoči nedjeljnih lokalnih izbora.

Poštovane Kotoripčice, poštovani Kotoripčani! U nedjelju, 21.05.2017. održavaju se izbori za članove Općinskog vijeća i načelnika Općine Kotoriba.

U protekle četiri godine pokazali smo da znamo i možemo odgovorno i pošteno upravljati Kotoribom. Učinili smo je ljepšom i boljom, što su uz naše sumještane prepoznali i naši koalicijski partneri, HSS i Laburisti. Da je Kotoriba ljepša i bolja priznaju i naši protivnici na izborima, koji određene projekte svojataju.

Zbog Kotoripčana moramo naglasiti da je protekli mandat načelnik Općine bio Ljubomir Grgec iz SDP-a koji je i ovlašteni predlagač proračuna. Gospoda Zvošec i Kos ne samo da nisu predlagali projekate nego su time što pune 3 godine nisu podržali proračun pokazali da im nije stalo do ostvarenja svega što smo realizirali i svih ideja koje doprinose napretku Kotoribe.

Ne želimo ulaziti u mjerenja doprinosa za Kotoribu, samo želimo reći da se Kotoriba u proteklom mandatu razvijala više nego sve donjemeđimurske općine, a to je zasluga izvršne vlasti, kao i vijećnika koji su podržavali program SDP-a.

Zajedno s našim koalicijskim partnerima sastavili smo program za iduće četiri godine, realan i ostvariv program, a u cilju kontinuiranog razvoja našeg mjesta. Zajedno smo sastavili i listu za Općinsko vijeće na kojoj su pošteni i sposobni ljudi, koji su svojim kvalitetama, a ne rodbinskim ili sličnim vezama, zaslužili svoje mjesto na njoj.

Zajedno smo odabrali i kandidate za načelnika i njegovog zamjenika, ljude koji su i dosada uspješno vodili općinu, a to su Ljubomir Grgec i Roberto Ujlaki.

Pozivamo Vas da zajedno pokažemo da nam je stalo do Kotoribe i zato 21.05.2017. izađite na birališta i podržite one koji su konkretnim dijelima pokazali da znaju i mogu unaprijediti Kotoribu. Podržite Ljubomira Grgeca za načelnika općine (lista za načelnika broj 1) te koaliciju SDP-HSS-LABURISTI za Općinsko vijeće Općine Kotoriba (lista za općinsko vijeće broj 3).

ZAJEDNO ZA KONTINUIRANI RAZVOJ KOTORIBE
SDP-HSS-LABURISTI

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije