STRAHONINEC Za razvoj i uređenje općine stiglo 450 tisuća kuna

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja dana 11. svibnja 2017. godine donijelo je Odluku o dodjeli sredstava iz Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2017. godinu Općini Strahoninec u svrhu sufinanciranja izrade II. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Strahoninec u iznosu od 34.500,00 kuna.

Potpisivanje Ugovora o dodjeli sredstava održalo se 17. svibnja 2017. godine u prostorijama Grada Preloga, a isti su potpisali ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević i općinski načelnik Općine Strahoninec Franjo Lehkec.

Kako smo već ranije pisali, Općini Strahoninec ove godine dodijeljena su i sredstva za projekt ‘Izgradnja prometnice i pješačke staze u ulici Topolje’ u iznosu od 150.000,00 kuna a koje je dodijelilo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije te sredstva za projekt rekonstrukcije raskrižja Cvjetne ulice i ulice Žrtava Fašizma, ulice Žrtava Fašizma i Matije Gupca zatim ulice Matije Gupca i Josipa Horvata Zdelara koje je dodijelilo Ministarstvo unutarnjih poslova u iznosu od 272.826,75 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije