OPĆINA NEDELIŠĆE Toplek – Posavec – Cimerman za izvršnu vlast

Povodom predstojećih izbora za lokalnu samoupravu u Općini Nedelišće, koalicijski blok HDZ, HDS i Nezavisna lista Dijane Posavec, predstavio je svoje kandidate za načelnika i zamjenike načelnika Općine Nedelišće, kao i kandidate za članove Općinskog vijeća Općine Nedelišće.

Kandidat za načelnika Općine Nedelišće je Nikola Toplek (HDZ), dok su kandidati za zamjenike načelnika mr.sc. Dijana Posavec (nezavisna) i mr.sc. Franjo Cimerman (HDS).

Nositelj koalicijske liste članova Općinskog vijeća Općine Nedelišće je Robert Grudić, dr.med. (HDZ).

Na listi za Općinsko vijeće Općine Nedelišće koja ima 17 kandidata, ravnomjerno su zastupljena sva tri koalicijska partnera. U najvećem broju to su visokoobrazovani mladi ljudi raznih zanimanja – od privatnih poduzetnika, branitelja, ravnatelja ustanova, ekonomista, profesora, studenta, do članova raznih udruga i organizacija u Općini Nedelišće ili u drugim sredinama.

Mnogi od njih sve do sada nisu bili angažirani u političkom poslu. Svi oni imaju potrebno znanje, pozitivnu energiju i adekvatne sposobnosti, kojima mogu pridonijeti boljitku i napretku kako Općine Nedelišće, tako i poboljšanju kvalitete života mještana u svim naseljima Općine.

Nakon 16 godina i 4 uzastopna mandata SDP-ove vlasti u Općini Nedelišće ostali su neriješeni brojni problemi koji se dugo vremena ‘guraju pod tepih’. Ovaj koalicijski blok ujedinio je svoje snage kako bi kroz iskustvo, znanje, želju i volju konačno pokrenuo potrebne promjene na bolje.

Energičnije, odlučnije i konkertnije upravljanje i vodstvo u planiranju i realizaciji projekata o kojima se iz godine u godinu, iz mandata u mandat, u Općini Nedelišće samo planira, priča i raspravlja – rezultirati će njihovim konačnim ostvarenjem.

To se priroritetno odnosi na: prometno rasterećenje mjesta Nedelišće izgradnjom zaobilaznice, izgradnju nove zgrade Osnovne škole Nedelišće, izgradnju športske školske dvorane pri OŠ Macinec, izgradnju zgrade područne škole i športske dvorane u naselju Parag, dovoljan broj mjesta za djecu u općinskom dječjem vrtiću te primjerenu popunjenost gospodarskih zona i usjpešnu pripremu i relaizaciju projekata financiranih iz državnih i europskih fondova.

Koalicijski blok HDZ – HDS – NL Dijana Posavec nudi odgovorno i racionalno upravljanje općinskih resursima i financijama te stvarnu realizaciju nophodnih projekata na dobrobit mještana svih naselja u Općini Nedelišće, uz snažnu i konkretnu podršku vlasti na državnoj razini.

‘Naša Općina može i treba biti uzor poduzetništva i obrtništva, mjesto gdje mladi ostaju i imaju svoju prespektivu, a stariji i umirovljenici dostojnu i sigurnu starost. Zato je vrijeme za promjenu na bolje – Općina Nedelišće to zaslužuje!’, poručili su.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije