LJERKA CIVIDINI uživa sve veću podršku građanki i građana Čakovca

>> LJERKA CIVIDINI uživa sve veću podršku građani i građana Čakovca

Posljednjeg dana za dostavu sve potrebne dokumentacije, koalicija HNS- HSLS-Reformisti u Gradu Čakovcu, na čelu s Ljerkom Cividini, kao kandidatkinjom za gradonačelnicu, predala je svu potrebnu dokumentaciju i potpise podrške svojih građana.

Razlog zašto je prikupljeno osjetno više potpisa, nego je bila minimalna obaveza svakog od kandidata, bio je vidljiv i ove subote na čakovečkom Trgu Republike, u dijalogu prve žene koalicije “Za naš Čakovec” s mnogobrojnim Čakovčankama i Čakovčancima.

Ljerku znamo kao osobu koja samozatajno, u tišini, bez velike medijske pompe i “slikanja” po gradilištima uspješno gradi vizuru našeg Međimurja, kao ravnateljica Županijske uprave za ceste (upravlja s 450 km cesta), a očito je da su upravo Čakovčani prepoznali da je to recept koji im je u ovom trenutku najpotrebniji.

Kandidatkinji za gradonačelnicu od prvog predstavljanja prilaze predstavnici svih političkih opcija, daju joj podršku te podržavaju njen glas kao osobe, građanke, koja za razliku od ostalih kandidata nije ono što bi nazvali “tipičnim političarem”.

“Kada sam u šetnji s obitelji ljudi mi prilaze i čestitaju, dolazim ujutro na posao, zaustavljaju me i daju ruku podrške, ali i potvrđuju ono što znamo, da naš grad stagnira i da treba promjene. Meni je upravo interes Čakovca važniji od interesa bilo koje stranke, pojedinaca ili grupacije oko njega. Grad kojeg ja zamišljam i kojeg bi ja vodila bit će grad na ponos svih vrijednih Čakovčana, grad primjer drugima”.

Odluka o kandidaturi, ove radoholičarke i pravog vođe, nije došla preko noći, nastavak je to građenja odgovornog i transparentnog odnosa sa svim građanima, kojeg smatra da nedostaje.

Pritom je iskoristila priliku da u ime cijelog tima i koalicije, zahvali svakom građaninu našeg Čakovca na potpori i pozove na izlazak na izbore 21.05., na kojima zajedno donosimo odluku o budućnosti Čakovca, rekla je pritom Ljerka Cividini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije