FOTO: SDP predstavio kandidate za župana, gradonačelnike i načelnike općina

U čakovečkom Hotelu ‘Park’ danas je obavljeno zajedničko predstavljanje svih kandidata SDP-a Međimurske županije za župana, gradonačelnike, načelnike općina i njihove zamjenike, koji će na predstojećim lokalnim izborima, svojim doprinosom i programima, nastojati osigurati bolju budućnost Međimurske županije, kao i njenih gradova i općina.

U nastupnom govoru je Mladen Novak, predsjednik SDP Međimurske županija i kandidat za međimurskog župana, rekao kao je ovaj njihov zajednički skup potvrda da znaju i mogu raditi za boljitak svih građana Međimurja.

– Danas i u buduće želimo pokazati da je SDP vodeća i najjača stranka u Međimurju i kao takva ima obvezu prema građanima da u svim sredinama nađe najbolje kandidate koji su spremni provoditi najbolje programme za svoje sredine i cijelo Međimurje – istaknuo je Novak.

Dodao je kako gotovo u svim međimurskim sredinama SDP ima svoje kandidate i zamjenike, a liste imaju u svim sredinama te je naveo kako je do sada SDP imao jednog gradonačlnika i pet načelnika, vjerujući da će poslije ovih izbora situacija biti izmjenjena u njihovu korist.

Na upit, ima li županijska koalicija presliku i na terenu, Novak je reako da je u skoro svim sredinama tako, a u nekima su njihovi članovi ušli u koaliciju s HNS-om.

Za kraj je Novak istaknuo da imaju tako kvalitetne kadrove da mogu u svakoj sredini pobijediti, da će ljudi to prepoznati jer SDP nudi prosperitetni program za cijelo Međimurje, odnosno svaki grad i općinu.

Program, koji smatraju kvalitetnim, u vrijeme do izbora će prezentirati biračima. Na kraju je predsjednik kandidatima poručio:

– Vi ste snaga koja jamči da zajedno znamo i možemo napraviti da Međimurje već sutra bude ono za što se godinama samo deklarativno izražavamo pa je red da se to pretvori u zbilju.

Kandidat za međimurskog župana je Mladen Novak, zamjenica je Boška Ban Vlahek i Željko Pavlic iz MDS.

Stjepan Kovač je kandidat za gradonačelnika Čakovca, a Mario Medved za njegovog zamjenika, dok je kandidat za drugog zamjenika Zoran Vidović iz HSS.

U nastavku su kandidati i za ostale gradove i općine:

Mursko Središće – Mario Nerer (Renata Kovačić);

Prelog – Nenad Igrec (Anica Antolek Hrgar).

Kandidati za načelnika: Općina Belica – Dragutin Braniša (Nikola Makar), Donja Dubrava – Martina Kovač (Ivan Strbad), Goričan – Mario Moharić (Ines Bašnec), Gornji Mihaljevec – Darko Horvat (Josip Novak), Kotoriba – Ljubomir Grgec (Roberto Ujlaki), Mala Subotica – Jadranka Sermek (Danica Glad), Nedelišće – Darko Dania (Nikola Novak, Željko Kacun), Orehovica – Miroslav Bezek (Dragutin Klobučarić), Podturen – Dino Biber (Mario Kovačić), Pribislavec – Matija Ladić (Saša Rakić), Selnica – Radovan Zadravec (Marina Šoštarić), Strahoninec – Nenad Škvorc (Nadica Jelaš),Sveta Marija – Dean Hunjadi (Željko Strbad), Sveti Juraj na Bregu – Anđelko Nagrajsalović (Damir Novak), Šenkovec – Ruža Sermek (Stjepan Hoblaj), Štrigova – Stanislav Rebernik (Damir Kovačić), Vratišinec – Damir Perhoč (Božidar Korbelj).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije