MURSKO SREDIŠĆE Mario Nerer i Renata Kovačić žele probuditi grad

Danas (utorak 11. travnja 2017.) je u Multimedijalnoj dvorani Centra za kulturu u Murskom Središću potpisan Sporazum o izbornoj suradnji političkih stranaka pred izbore za lokalne čelnike u nedjelju 21. svibnja i zajedničkoj suradnji na upravljanju gradom.

Ugovore su potpisali čelnici Gradskih organizacija SDP, HSU, HL-Stranka rada, Međimurskog demokratskog saveza, Narodne stranke-Reformisti i HSS-a.

Predstavljeni su kandidat za gradonačelnika i zamjenica gradonačelnika Grada Mursko Središće. To su članovi SDP-a Mario Nerer – Đimi i Renata Kovačić, koji su ustvrdili kako je Grad Mursko Središće ‘uspavani grad na Muri’ koji vapi za promjenama, koje aktualna vlast ne može i ne zna riješiti.

– Grad se šminka, a mi se pitamo za koga, kada nema ljudi, koji su u svijet trbuhom za kruhom morali otići, jer u gradu je prosječna plaća 3600 kuna što je sramota za grad. Gospodarska zona zjapi prazna, nema zapošljavanja osim u Gradskoj upravi, kazao je Nerer, dodavši kako će nova garnitura to znati promijeniti.

– Uspavani grad na Muri treba promjene, a ljudi trebaju živjeti od svog rada. Naš cilj je zaustaviti mlade da ostanu u gradu, a ne da moraju odlaziti u svijet. Mi to možemo i znamo za razliku od sadašnjih, naglasila je Kovačić.

Svečanom činu potpisivanja nazočili su i županijski predstavnici stranaka potpisnica sporazuma, kao i kandidat za župana Mladen Novak i njegovi zamjenici za župana, koalicije ‘Zajedno ZA Međimurje’. Svi oni sigurni su kako će nova gradska vlast predvođena Mariom Nererom biti uspješna jer Nerer ima sve kompetencije za dobrog gradonačelnika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije