HNS Ljerka Cividini u izbornoj utrci za gradonačelnicu Čakovca

Ravnateljica Županijske uprave za ceste Ljerka Cividini bit će HNS-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Čakovca.

45-godišnju Cividini predstavio je predsjednik čakovečkog HNS-a Nenad Hranilović na konferenciji za medije održanoj u Perivoju Zrinski kod čakovečkog nadvožnjaka u Vukovarskoj ulici.

Hranilović je o svojoj stranačkoj kolegici rekao kako ima sve potrebno za obavljanje najodgovornije funkcije u gradu, završila je Filozofski i Prometni fakultet, ima postdiplomski iz ekonomije te da je udata majka dvoje djece.

Govoreći o svojoj kandidaturi Cividini je kazala kako su ljudi zaboravili da se stvari koje su loše mogu mijenjati i kako se ne treba bojati djelovati i krenuti u promjenu.

– Nastojat ću najpoštenije moguće odraditi posao gradonačelnice u duhu dobrog gospodara – izjavila je Cividini i dodala kako za pametno upravljanje treba pametnu strukturu i ekipu.

– Takva ekipa postoji u Čakovcu, ali joj nedostaje menadžment koji će ih znati voditi – naglasila je.

Poručila je kako grad mogu pokrenuti i preokrenuti samo njegovi građani, oni koji još imaju nade i optimizma.

HNS-ova kandidatkinja za gradonačelnicu smatra kako je glavni zadatak odgovorno upravljanje gradom na svim područjima uz razvoj gospodarstva što će biti mnogo lakše provedivo uz podršku Međimurske županije koja je do sada izostala.

– Ne želim davati lažna i nemoguća obećanja, ali za svaki problem ću pokušati naći rješenje. Svoje znanje i iskustvo spremna sam staviti u funkciju grada Čakovca – rekla je Cividini.

Pozvala je na suradnju sve političke stranke, udruge i građane koji imaju želje i volje za unošenjem promjena u grad.

Odgovarajući na novinarsko pitanje o kandidatima za zamjenike odgovorila je kako će njihova imena biti poznata u skoroj budućnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije