KARLO PERŠIĆ na čelu mladih HNS-ovaca iz Pribislavca

Protekle subote, 25. veljače 2017. godine, održana je osnivačka skupština interesnog odbora Mladih HNS-a podružnice Pribislavec, koja se održala u općinskim prostorijama.

Okupilo se oko 20 mladih HNS-ovaca koji su inicijativu iskazali predsjedniku podružnice HNS-a Vladimiru Peršiću te je sazvana osnivačka skupština na kojoj je jednoglasno za predsjednika izabran Karlo Peršić, dok su za mjesta podpredsjednika izabrani Iva Varga i Matija Mihalic. Za tajnika podružnice mladih izabrana je Sara Magdalenić.

Na skupštini je prisustvovala i načelnica Općine Pribislavec, Višnja Ivačić koja je svim obraćanjem mladim HNS-ovcima predstavila rad Općine te problematiku koja se javlja pred njima pošto stupaju u političke vode.

Također jedan od prisutnih bio je i predsjednik Mladih HNS-a Međimurske županije Nino Hren, koji je svojim kolegama predstavio Mlade HNS-a, njihov način funkcioniranja te izazove s kojima se susreću. Druženje je nastavljeno i poslije skupštine u prijateljskoj atmosferi i razglabanjima o političkom životu Međimurja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije