Općina Selnica: Ulaganja u turizam, komunalije i gospodarstvo

Na svojoj 25. sjednici Općinsko vijeće Selnice obavilo je rebalans općinskog proračuna za 2016. godinu koji je utvrđen na 5.027.000 kuna. Ovom prilikom općinski načelnik Ervin Vičević je kazao kako je kroz proračun prošlo više novca, ali na žalost za druge stvari, točnije vraćanje dugova i slično.

Isto tako vijeće je donijelo proračun za 2017. godinu s projekcijama za 2018. i 2019. godinu.

Proračun za 2017. godinu iznosi ili je predviđen u iznosu od 9.555.00 kuna, a najveći dio novca potrošiti će se na turizam, te komunalnu infrastrukturu, s naglaskom na modernizaciju prometnica te postavljanjem javne rasvjeta.

Kada je riječ o turizmu naglasak će biti stavljen na realizaciju projekta ‘Selnički mlin’, ‘Spomen park nafti’, ‘Kampu Selnica’ i ‘SRC Merhatovec’. U dijelu infrastrukture snažnije će se pristupiti modernizaciji cesta, vodovodne mreže, kanalizacije i javne rasvjete.

Načelnik Vičević, kazao je kako će se najviše što bude moglo raditi na podizanje stupnja ili razine gospodarstva. Kako je ovo bila posljednja sjednica u ovoj kalendarskoj godini, vijećnici su se zadržali na kraćem domjenku, gdje je predsjednik Vijeća Radovan Zadravec vijećnicima zahvalio na korektnom radu i pozvao na složnost i u nadolazećem razdoblju u kojem su i lokalni izbori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije