Tomislav Farkaš novi koordinator HSP AS za Međimursku županiju

Slijedom unutarstranačkih izbora koji se provode nakon nedavno održane Konvencije stranke, HSP AS posebnu pozornost posvećuje dijelovima Hrvatske gdje je do sada stranački rad bio lošije organiziran.

Upravo u taj dio spada sjeverozapadna Hrvatska s pripadajućim županijama, gdje je HSP AS postizao lošije rezultate unatoč dubokoj ukorjenjenosti pravaštva na tim prostorima kroz povijest.

U petak, 4. studenog imenovan je novi koordinator za Međimursku županiju. Svečano imenovanje Tomislava Farkaša za novog čelnika međimurskih pravaša započelo je u 17 sati. Imenovanje mu je uručio predsjednik HSP AS Hrvoje Niče mag. oec., u nazočnosti glavnog tajnika stranke Pere Ćorića te člana predsjednistva Petra Kovačevića iz Zaprešića.

Tomislav Farkaš stalno je nastanjen u Pribislavcu, istaknuti je međimurski gospodarstvenik, donedavni član uprave MTČ-a i suvlasnik ove poznate industrije trikotaže. Bio je aktivni sudionik Domovinskog rata, dragovoljac i pripadnik 149. Trešnjevačke brigade na dužnosti zapovjednika saniteta, za što je višestruko pohvaljivan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije