Problem igrališta NK ‘Mladosti’ Selnica pred raspletom

Pod predsjedanjem svog predsjednika Radovana Zadravca, Općinsko vijeće Selnice održalo je svoju 22. sjednicu na kojoj je usvojen Prijedlog Odluke o izradi III. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Selnica, a odnosi se na status igrališta Nogometnog kluba ‘Mladost’ Selnica.

Razlog donošenja ove odluke je da se konačno riješi pitanje igrališta selničke ‘Mladosti’ koje je već plaćeno, a sada se ostatak zemljišta vraća u gospodarsku namjenu, kako bi se izradio Geodetski projekt svođenja igrališta u jednu česticu u sadašnjim okvirima.

Općinski načelnik Ervin Vičević, kaže kako je u svezi parcela na kojima se nalazi nogometno igralište, kao i parcela u susjednoj Gospodarskoj zoni bilo mnogo problema iz prethodnih godina, ali da se sada stvari rješavaju u pozitivnom smjeru i da su pred konačnim raspletom na zadovoljstvo svih zainteresiranih strana.

Vijeće je za suce porotnike Općinskog suda u Čakovcu predložilo Snježanu Debelec iz Merhatovca i Dragutina Novaka iz Selnice, a za sutkinju porotnicu sudaca za mladež Općinskog suda u Čakovcu Jagodu Vičević iz Praporčana. Vijeće je prihvatilo i dopunu odluke koja se odnosi na provedbu ulaganja za izgradnju dječjeg vrtića u Selnici, kao i dopunu koja se odnosi na ulaganja za izgradnju nerazvrstane ceste u naselju Bukovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije