Školarcima bilježnice s motivima grada, vrtiću pak stižu slikovnice

Na svojoj 139. sjednici stručni Kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće između ostalog odlučio je kako će Grad učenicima Osnovne škole Mursko Središće i Područne škole Peklenica za školsku godinu 2017./2018., podijeliti bilježnice s otisnutim motivima grada za što će se u narednom proračunu osigurati 29.590 kuna.

Isto tako Grad će za sve učenike i polaznike dječjih vrtića na području grada kupiti slikovnice i literaturu, koje će im biti podijeljeni za božićno-novogodišnje blagdane. Po jedan primjerak slikovnice i literature Grad će stajati 20 kuna +PDV. Za provedbu ovoga u djelo Grad zadužuje Dolores Vrtarić, pročelnicu Odsjeka za društvene djelatnosti.

Za potrebe osiguranja i rada osobnog asistenta jednom djetetu u Dječjem vrtiću ‘Pahuljica’ Mursko Središće, Grad će mjesečno plaćati 1.500 kuna do prestanka potrebe.

S 2.500 kuna Grad će OŠ Mursko Središće pomoći održavanje priredbe ‘Naš mali kaj’ koja će biti 22. studenog ove godine. Gradonačelnik Dražen Srpak na znanje je primio kako je na Natječaj za dodjelu studentskih kredita za akademsku 2016./2017. godinu pristiglo 10 prijava studenta s područja grada, te se prijave prosljeđuju Povjerenstvu za dodjelu studentskih kredita na daljnje postupanje i donošenje odluke.

S 4.000 kuna Grad će poduprti održavanje priredbe ‘Aktivna Hrvatska’ koja će u Murskom Središću biti u ožujku iduće godine. Osim kuna Grad će besplatno na korištenje dati sportsku dvoranu te postavljanje bine i razglasa u dvorani.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije