U Čakovcu osnovan ogranak Pametno, predsjednik Marko Vresk

Na Osnivačkoj skupštini održanoj 5. listopada osnovan je ogranak stranke Pametno u Čakovcu. Stranka je sada i formalno počela djelovati na području grada gdje će predano i odgovorno raditi na dobrobit svih građana. Žele ponuditi i ostvariti pametna rješenja koja će Čakovec, kao i ostatak Hrvatske, dovesti na razinu razvijenih europskih gradova.

– Znanjem, predanim radom i angažmanom rješavat ćemo probleme lokalne zajednice, otvarati teme koje su do sada ostajale po strani te poticati građane, stručnjake i obrazovne ustanove da nam u tome pomognu, na dobrobit i zadovoljstvo svih.

Radit ćemo vrijedno na podizanju svijesti građana da njihova budućnost, kao i budućnost našeg grada, može biti sjajna. Organizirat ćemo brojne tribine, edukativne sastanke, predlagati komunalna rješenja i sl. Čakovec i okolica imaju odlične predispozicije da izađu iz razdoblja određene stagnacije te ojačaju i poboljšaju postojeće gospodarske, socijalne i društvene aktivnosti, a sve u svrhu napretka i razvoja grada kao sigurnog i poželjnog mjesta za život – naglasio je Marko Vresk, predsjednik novoosnovanog ogranka Čakovec.

Stranka Pametno s novim ogrankom ide korak dalje, širi svoju nacionalnu priču i gradi temelje za budućnost te nakon Splita, Zagreba, Rijeke, Dubrovnika i Varaždina, kreće i u Čakovcu mijenjati društvo na bolje. Politika doista može biti drugačija, rad za opći interes nasuprot pojedinačnog, stvaranje društva jednakih mogućnosti za sve. Rješenja nisu jednostavna ni laka, kako na nacionalnoj, tako i na lokalnim razinama, ali su ostvariva ozbiljnim radom.

Pametno je svojim programom, pohvaljenim od struke i javnosti, pokazalo da može i zna. U tom ozračju pozivaju sve građane koji žele pridonijeti poboljšanju kvalitete života u svom dvorištu, ulici, gradu, državi, da im se pridruže i stvaraju pametan Čakovec zajedno s njima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije