Horvat o snimci: To je spin, Milanović se želi dodvoriti dijelu birača

Kontroverzne snimke sa sastanka šefa SDP-a Zorana Milanovića i predstavnika branitelja komentirao je i tehnički ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat (HDZ).

Horvat smatra da je riječ o spinu kako bi se Milanović dodvorio desnici te poručuje da će SDP unatoč tome izgubiti izbore. – Transkript razgovora Milanovića i branitelja s razlogom daje naslutiti kako je riječ o novom spinu iz iste kuhinje – napisao je Horvat na Facebooku.

– Bez obzira na to što se Milanović pokazao kao nimalo korektan prema susjedima smatram da je “ekskluziva” tek njegov novi pokušaj da se dodvori dijelu birača do kojih SDP ne može doći. Nakon iznenadnog domoljublja u prošloj kampanji, Milanović je u ove izbore krenuo spominjanjem djeda ustaše, govorom koji je previše i za radikalne pravaške stranke.

Sve u cilju da se pokaže veći domoljub i borac za interese Hrvatske od bilo koga na desnom centru. Prozirno, ali odavno smo od Milanovića naučili kako mu cilj opravdava sredstvo – piše Horvat.

– Sjetimo se samo “sačekuše” za Mirelu Holy i Dragu Prgometa, mahanje snimcima Đure Glogoškog i MOST-ovih zastupnika u “ponoćnom razgovoru” u Vladi. Rekli bi u narodu – “udbaške metode”. Nadam se samo da su mu branitelji dali jasnu poruku u vezi s ovim najnovijim uratkom.

A izbore će Milanović svakako izgubiti. Andrej Plenković novi je hrvatski premijer, ma koliko se novokomponirani ultradesničar Milanović trudio sa svojim špijunskim smicalicama – zaključuje Horvat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije