Politička ironija: Željko Pavlic stiže u Čakovec i Nedelišće

Međimurski demokratski savez nastavlja s predizbornom kampanjom. Stoga će u ponedjeljak 22. kolovoza u 11 sati na čakovečkom Trgu Republike( pod vurom) održati konferenciji za mediji.

“Čelnik MDS-a Željko Pavlic u ponedjeljak, 22. kolovoza posjetit će Čakovec, Nedelišće i Varaždin u pratnji kandidata za saborske zastupnike MDS-a iz III. izborne jedinice. U 11 sati bit će na središnjem gradskom trgu u Čakovcu gdje će se družiti s građanima. U nastavku boravka na području Međimurja, Pavlic će sa suradnicima posjetiti i Nedelišće, potom će u popodnevnim satima posjetiti varaždinski Špancirfest te zajedno s kandidatima za saborske zastupnike prošetati ulicama i trgovima Varaždina.”

Ovaj naslov i tekst zapravo je ironičan komentar ponašanja nekih naših, pogotovo nacionalnih, političara i političkih stranaka. Naslov i tekst je, zapravo, minimalno promijenjen (promijenjeno je samo ime Bože Petrova i stranke), čime je vijest zapravo postala ironična i smiješna, a radi se o najavi posjeta predsjednika MOST-a Bože Petrova Međimurju. Tehničkog potpredsjednika Vlade RH koji, do sada, do izborne kampanje nije posjetio Međimurje. Božo Petrov je samo jedan od takvih primjera. Više o toj temi Pavlic će govoriti sutra.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije