Andrej Plenković, svoj i HDZ-ov izborni program predstavio i u Međimurju

Prigodom današnjeg (subota) posjeta Međimurju i predstavljanja svojeg izbornog programa uoči predsjedničkih izbora u stranci, ali i predstojećih parlamentarnih izbora, članovima HDZ-a Međimurske županije, prije samog početka sastanka (koji je bio zatvorenog tipa), Andrej Plenković istaknuo je zadovoljstvo posjetom Čakovcu i Međimurju.

– Ovo je županija u koju sam često dolazio i koju dobro poznajem, kazao je Plenković. Ovdje imam puno prijatelja i očekujem da u ovom izazovu koji je pred nama budemo zajedno i da dobar rezultat na parlamentarnim izborima bude poticaj za kvalitetan rezultat na lokalnim izborima 19. svibnja iduće godine.

– Smatram da sam moderan europski političar koji će unijeti novi duh, ne samo u HDZ, već na cjelokupnu političku scenu i kulturu dijaloga koja postoji u Hrvatskoj, nastavlja kandidat za novog predsjednika HDZ-a. Na predstojećim izborima, odnosno kampanji, želim vrlo jasno reći da sam spreman na otvorene argumentirane rasprave i sučeljavanja s čelnikom SDP-a Zoranom Milanovićem i svim drugim političkim liderima, kako bi hrvatska javnost vidjela koju vrstu vodstva i programa, odnosno kakvu budućnost, koja od političkih stranaka u Hrvatskoj nudi našim građanima.

Vrijeme je da se govori o sadržaju i da se nivo političke rasprave u Hrvatskoj podigne na ono što prave rasprave i debate u zapadnom demokratskom svijetu jesu, što dobro znam na temelju svojeg priličnog diplomatskog i političkog iskustva.

Darko Horvat: S Andrejom Plenkovićem na čelu HDZ-a nastavljamo niz izbornih pobjeda

Dvosmjerni put, odnosno dobra suradnja između međimurskog HDZ-a i centrale u Zagrebu oduvijek postoji, kazao je Darko Horvat, predsjednik ŽO HDZ-a Međimurske županije. Moje mjesto potpredsjednika stranke, vjerujem da će biti od pomoći i jedan veliki doprinos Andreju Plenkoviću da uz dobar rezultat HDZ-a u Međimurju i na parlamentarnim izborima ostvarimo ponovo izbornu pobjedu.

Presložit ćemo neke stvari u Vladi i nakon toga ovaj kontinuitet unatrag posljednjih šest mjeseci, nošen gospodarskim rastom, padom nezaposlenosti i nekim drugim poduzetničkim i gospodarskim efektima jednostavno ubrzati i tu priču do kraja godine zaključiti slijedom svih onih obećanja koje dajemo našim biračima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije