Kolegij grada Mursko Središće dodijelio više novčanih pomoći

Održan je 129. Kolegij gradonačelnika grada Mursko Središće na kojem je imenovana Radna skupina za izradu i praćenje provedbe Strateškog plana Grada Mursko Središće za razdoblje 2016. do 2018. godine.

Skupinu čine Miljenko Štefanić pročelnik Ureda grada, Marija Kraljić pročelnica Upravnog odjela za financiranje i Dolores Vrtarić voditeljica Odjela za opće i društvene djelatnosti. Kolegij je zadužio Antuna Šimunića voditelja Odsjeka za gospodarstvo i komunalne djelatnosti da riješi pitanje zamolbe tvrtke TEAM za oslobađanje plaćanja komunalne naknade, a VMO-u Peklenica dodijelio je 3000 kuna za organiziranje priredbe ‘Dani Peklenice’ koji će se održavati od 22. do 26. lipnja ove godine.

Župi Mursko Središće Grad dodjeljuje 2000 kuna kao jednokratnu pomoć za obilježavanje blagdana Svetog Ladislava te druge tekuće potrebe vezane uz događanja u organizacija grada. Učeniku Gimnazije Bjelovar, Borni Bilasu, kolegij dodjeljuje 3000 kuna za njegovo sudjelovanje na Međunarodnom turniru mladih fizičara u Rusiji. Sa 500 kuna grad će pomoći obilježavanje 55. obljetnice osnivanja Društva građevinskih inženjera i tehničara Međimurja.

Gradonačelnik Dražen Srpak primio je na znanje obavijest Agencije za poljoprivredno zemljište vezano za dostavu godišnjeg izvješća o korištenju sredstava ostvarenih zakupom i prodajom poljoprivrednog zemljišta izravnom pogodbom za 2015. godinu. Kolegij je dao zaduženja djelatnicima Gradske uprave za poslove u nadolazećem vremenu, vezane uz pripremu priredbe ‘Ljeto uz Muru 2016., kupnju dvaju trimera te sanaciju krovišta društvenih domova u Peklenici i Štrukovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije