Pekleničkim vatrogascima Grad plaća nabavku specijalnog vozila

Održana je 128. sjednica Kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće na kojem je gradonačelnik primio na znanje obavijest o svezi Pravilnika o sastavu stožera civilne zaštite, te traženje prijedloga za imenovanje člana Stožera civilne zaštite Grada Mursko Središće od nadležnih institucija i ustanova odnosno operativnih snaga sustava civilne zaštite.

Provedbu će obaviti tvrtka Defensor iz Varaždina s kojom grad ima sklopljen ugovor o obavljanju zakonskih propisanih poslova u svezi zaštite i spašavanja te civilne zaštite.

Gradonačelnik Dražen Srpak primio je na znanje i Ugovor o dobavi i nadogradnji specijalnog vozila za potrebe DVD-a Peklenica što stoji 98 tisuća kuna. Grad će pekleničkim gasiteljima naznačiti 100 tisuća kuna za kupnju spomenutog vozila.

Kolegij je odlučio da grad sa 1.000 kuna Centru za socijalnu skrb Čakovec pomogne održavanje proslave 50. obljetnice njegovog rada.

Gradonačelnik Srpak donio je Odluku o provođenju postupka ocjene o postupku strateške procjene utjecaja na okoliš Strateškog razvojnog plana Grada Mursko Središće do 2020. godine. Kolegij je dao i određena zaduženja u svezi uređenja obalo utvrde rijeke Mure u Mursko Središću u ulici Matije Gupca (Frgof).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije