Središćanskim udruga dodijeljeno 700 tisuća kuna

Gradonačelnik Murskog Središća, Dražen Srpak jučer je u Gradskoj vijećnici u ime grada potpisao Ugovore o financiranju udruga, društava i klubova s njihovim predstavnicima.

Srpak je kazao kako je na raspisani Javni poziv pristiglo 30 zahtjeva i da su svi ispunili potrebne uvjete. Kazao je kako će sada biti raspoređeno 700 tisuća kuna, a da vjeruje kako će iduće godine taj iznos biti najmanje milijun kuna, što će značiti da grad financijski dobro stoji, a da korisnici ostvaruju solidne rezultate.

Najviše novca i to 270.000 kuna dobiva NK Rudar Mursko Središće iz razloga što postoji osnova da se klub plasira u viši stupanj natjecanja. Vidljivo je kako su svi korisnici sredstava dobili više novca nego minule godine, a Srpak je kazao kako oni korisnici koji imaju hitne potrebe novac mogu dobiti i prije ugovorom predviđenih nadnevaka.

Korisnike je gradonačelniku Srpaku predložilo Povjerenstvo za razmatranje projekata, programa i manifestacija udruga u 2016. godini, a novci su osigurani u gradskom proračunu za tekuću godinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije