Općina Vratišinec studentima dodijelila osam novih stipendija

U petak, 25. ožujka Općina Vratišinec potpisala je 8 novih ugovora o dodjeli stipendije. Nakon raspisanog natječaja, svih osam prijavljenih studenata predloženo je od strane Povjerenstva za stipendije i prihvaćeno od Općinskog vijeća za dodjelu stipendija u akademskoj godini 2015./2016.

Tako sada Općina Vratišinec ukupno stipendira 13 mladih studenata što je najveći broj dodijeljenih stipendija u Općini Vratišinec. Načelnik Zdravko Mlinarić izrazito je ponosan na ovoliki broj dodijeljenih stipendija. Tako će sada za akademsku godinu 2015./2016. sukladno općinskoj odluci prema mjestu studiranja četiri studentice primati 300,00 kuna, sedam studentica 500,00 kuna i dvoje studenta 400,00 kuna što je ukupno 5.600,00 kuna mjesečno.

Prije formalnog potpisa ugovora od strane Općine i samih korisnika načelnik općine upoznao se sa svim studentima, pitao ih koji fakultet pohađaju, koji su njihovi afiniteti, hobiji i slično uz poruku kako se svaki trud i upornost isplati, te im poželio da što uspješnije završe fakultet i steknu odabrano zanimanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije