Tegra će asfaltirati Zavrtnu ulicu u Peklenici

Na 120. sjednici Kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće, gradonačelnik Dražen Srpak i turistička djelatnica Dolores Vrtarić zaduženi su izraditi ‘turistički paket’ za rudarsko-mursku šetnicu za učenike, posjetitelje i turiste, kojim se upotpunjuje ukupna turistička ponuda na gradskom području.

S kolegija gradonačelnik Srpak ljudstvu javlja kako će 14. travnja 2016. u središćanskoj športskoj dvorani biti održan ‘Sajam poslova‘ , a za subotu 26. ožujka 2016. od 21 sata najavljuje paljenje ‘Vuzmenke’ na destinaciji ‘Pašnik-Slatine”. Na oba događaja poziva sve koji mogu i žele doći.

Čakovečka ‘Tegra’ izabrana je za poslove asfaltiranja Zavrtne ulice u Peklenici, vrijedne 187.620 kuna. Pojedincima i udrugama grad će sa 4.517 kuna financijski pomoći kupnju i nabavu potrebnih stvari i organizaciji priredbi. Kolegij zadužuje Antuna Šimunića, voditelja Odsjeka za gospodarstvo i graditeljstvo sprovesti poslove uređenja odvodnje oborinskih voda u Ulici Matije Gupca u Murskom Središću.

Pročelnika ureda grada, Miljenka Štefanića, kolegij zadužuje organizirati izradu glavnog projekta rekonstrukcije ulica Matije Gupca i Murske, uključujući projekt mosta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije