Kajtaziju odgovor, kako grad i Romi odlično surađuju

Održana je 119. sjednica Kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće s koje je saborskom zastupniku nacionalnih manjina Veljku Kajtaziju, koji od grada traži veću suradnju grada s romskom nacionalnom manjinom, upućeno očitovanje VMO Sitnice koji kaže kako Romi odlično surađuju s Gradom Mursko Središće.

Sitnički Romi kažu kako bi suradnja Grada Mursko Središće i sitničkih Roma mogla biti pozitivni primjer svima u Hrvatskoj. Gradonačelnik Dražen Srpak primio je na znanje određene novosti i odredbe o svezi civilne zaštite, te cijenu nekretnine za potrebu izgradnje ceste prema Športsko rekreacijskom centru ‘Zalešće’.

Isto tako gradonačelnik je usvojio zaključak o uređenju tri parkirna mjesta kod mesnice ‘Ravlić’ koja će gradu plaćati godišnji zakup od 1.505 kuna, te uputio poziv ljudstvu da koristi parkirna mjesta u trajanju do 15 minuta.

Gradskim službenicima Antunu Šimuniću i Dragutinu Belšeu kolegij je zadao poslove u svezi uređenja staza na groblju, polaganja ispita za rukovanje pesticidima te nabavu kontejnera za smeće na groblju Peklenica-Križovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije