Mursko Središće treba ugostitelje i vozače brodice rijekom Murom

U ponedjeljak je održan 118. kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće, na kojem je obrtništvo ‘Skoko’ iz Ivanovca odabrano za nabavu stroja za održavanje podova u središćanskoj sportskoj dvorani, kojeg će Grad platiti 17.999 kuna uz dodatak poreza na dodanu vrijednost. Stroj će se kupiti tijekom ove godine, a novci će se osigurati rebalansom Gradskog proračuna.

Arhitektu Tiboru Horvatu iz Čakovca kolegij povjerava mnoge radove na projektu svih uređenja područja i građevinu stare škole u Hlapičini što će grad stajati ukupno 23.375 kuna. Kolegij poziva ugostitelje da pokažu interes za pružanje ugostiteljskih usluga kod skele ‘Fusek’ u Murskom Središću, te poziva osobe koje se žele baviti vožnjom turističkom brodicom rijekom Murom, da se oglase u Gradsku upravu.

Od Međimurske županije grad traži očitovanje u svezi vlasništva zgrade u kojoj se nalazi poštanski ured, porezna uprava i matični ured, što je potrebno za prijavu projekta energetske obnove prema Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Gradonačelnik Dražen Srpak izvješćuje kako je grad dobio građevinsku dozvolu za gradnju prometnice u Gospodarskoj zoni Brezje, te da će se u srijedu 2. ožujka polaganjem vijenca kod Spomenika rudaru obilježiti Dan rudara.

Gradonačelnik Srpak primio je na znanje odluku o visini članarine u Lokalnoj akcijskoj grupi (LAG) koja za Grad Mursko Središće iznosi 12.000 kuna godišnje. S kolegija gradonačelnik javlja građanstvu kako je radom započeo novi HT-ov odašiljač koji se nalazi na ulazu u Mursko Središće iz smjera Selnice, te da će stari kod pošte uskoro biti uklonjen.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije