Objavljena imovinska kartica glasnogovornice Vlade – S. Glavak

Nakon što smo objavili imovinske kartice saborskih zastupnica iz Međimurja, Dragice Zgrebec (SDP) i Štefanije Damjanović (HNS) te ministra Darka Horvata, Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa objavilo je i novu imovinsku karticu Sunčane Glavak (HDZ), glasnogovornice Vlade Republike Hrvatske.

>>> Objavljena imovinska kartica saborske zastupnice Štefanije Damjanović
>>> Objavljena imovinska kartica saborske zastupnice Dragice Zgrebec (SDP)
>>> Objavljena imovinska kartica ministra poduzetništva Darka Horvata

U imovinskoj kartici piše da Sunčana Glavak živi u Čakovcu, po zanimanju je diplomirana novinarka, razvedena je i nema djece. Prije stupanja na novu funkciju bila je saborska zastupnica za što je mjesečno dobivala neto plaću u neto iznosu od 15.004,22 kn. Od funkcija navodi da je bila članica Vijeća Grada Čakovca.

U kartici nema prijavljenih nekretnina, no vlasnica je BMW-a X1 iz 2011. godine, vrijednog 150.000 kuna, koji je nabavljen na leasing. Sunčana Glavak vlasnica je slika i skulptura koje vrijede 74.000 kuna koje je stekla kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada.

Glasnogoovrnica Vlade iz Međimurja otplaćuje kredit u iznosu od 165.291 kunu koji je podignut u Zagrebačkoj banci na devet i pol godina. Glavak je prijavila je i ušteđevinu od 140 tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije